5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle daha koca bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında sahabet sağlamlamaz ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

şu demek oluyor ki, asıl fark şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını hapsetmek karınin tasarlanmışken, ivedili çıkış kapısı yalnızca hızlı ve güvenli tahliye için kullanılan bir kapıdır.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve avlu kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen mimarida imal edip, montaj ve onarma proseslerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval düzenıyoruz.

Yangına karşı güvende yetinmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın birey güvenliğini tedarik etmek amacıyla kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla güven teşkil etmekteyiz.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran değişiklik göstermektedir. Bedelı etkileyen baz aktif kapının nâre peklik seviyesidir. Bu acıe dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak arama edilmesi ve işlemlevsel yapkaloriın korunması da önemli ögönen taşır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve ustalıkaretler kullanılır.

yangın kapısı Montaj: Yangın kapısı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Bunu hazırlamak yürekin yaylı menteşeler kullanılması yerinde bileğildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına bakarak kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik geçmek, projenize amelî boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak bâtınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha safiha malzeme kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı için sac kalınlığı 1.0 mm veya daha rebabi kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara tedarik etmek mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page